Albanië | Reizen op maat

vlagengeland
ontvang onze nieuwsbrief!

‘Dit maak je alleen mee als je in gezelschap bent van iemand die de weg kent, de bijzondere plekjes weet en die maatwerk kan leveren voor bezoekers uit Nederland!’

albaniereizenopmaat

Combireizen Albanië – Montenegro – Macedonië – Kosovo – Griekenland – Italië
Albanië staat centraal in ons aanbod en dat blijft ook zo. Maar voor het samenstellen van een combireis van Albanië en Montenegro, Macedonië, Kosovo, Griekenland of Italië staan wij ook voor je klaar!

Bekijk hier foto’s uit Albanië van Nico en Margreet >

AdemaVia foto 3 pagina 0.1.3 Lini, uitzicht op het Meer van OhridJouw persoonlijke reiswensen staan voorop!
We gaan helemaal uit van jouw persoonlijke reiswensen, of je nu met 2, 4 of 10 personen reist. Op deze website vind je voorbeelden van reizen, die we geheel naar wens kunnen aanpassen. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten en stellen in overleg je droomreis samen. Heb je vragen of wil je direct een reis boeken?
Bel +31 (0)6 2184 3943 of maak gebruik van het contactformulier.

Albanië vakantie reizen op maatFly-drive Albanië, 14 dagen
Prijs: vanaf € 900 p.p. op basis van LO, exclusief autohuur. Kijk hier naar het voorbeeld van een dagprogramma van deze reis. Deze reis kunnen wij verlengen of op een andere manier geheel naar je eigen wens voor een autovakantie Albanië invullen. Uiteraard regelen we ook je vluchten naar Albanië en naar huis!

Bel +31 (0)6 2184 3943 of  maak gebruik van het contactformulier als je vragen hebt over deze reis.

Cultuurreis Albanië, 8 dagen (groepsrondreis)
Tijdens deze bijzondere rondreis voor groepen  maak je kennis met de culturele hoogtepunten in Albanië. Een schitterende reis voor de liefhebbers! Prijs € 1.199 per persoon bij 6 reizigers. Kijk hier voor de beschrijving van deze groepsreis. Er zijn geen vaste vertrekdata; de reizigers voor deze reis draag je zelf aan. Bel +31 (0)6 2184 3943 of maak gebruik van het contactformulier als je vragen hebt over deze reis.

NIEUW: bezoek de Lura Meren!
Enige tijd geleden is het bergachtige gebied van de Lura Meren verklaard tot Nationaal Park van Albanië. Dat maakt een bezoek nu extra aantrekkelijk. Het gebied, dat zich zo’n 130 autokilometers ten noordoosten van Tirana bevindt, is met zijn 7 geheel verschillende meren van een ongekende schoonheid en een bezoek meer dan waard. Albanië Reizen op maat helpt je met een bezoek aan de Lura Meren! Bekijk hier een fotoserie van de Lura Meren:

© Albanië Reizen op maat

Strandvakantie Albanië
Een strandvakantie in Albanië lijkt je nog geen voor de hand liggende bestemming? Duizenden toeristen gingen je al voor! Er zijn tal van mooie plekken aan de ca 300 kilometer lange kust en Albanië | Reizen op Maat helpt je bij het samenstellen van je gedroomde strandvakantie in dit prachtige land! En uiteraard kun je een weekje strand prima combineren met een verkenning van Albanië.
Prijzen € 750 per persoon op basis van 8 dagen LO. Bel +31 (0)6 2184 3943 of maak gebruik van het contactformulier als je vragen hebt over deze reis.

Heb je al een idee voor je reis?
Je reis naar Albanië geheel op maat? Die stellen wij graag voor je samen!
Heb je je geheel eigen ideeën over je reis of heb je al een bepaalde bestemming op het oog? Wij helpen je met het samenstellen van je reis! Maak gebruik van het contactformulier of bel +31 (0)6 2184 3943 als je je plan voor je reis aan ons wilt voorleggen.

Reisadvies
Reisadvies Albanië? Al jaren zonder meer positief. Ga dus dit jaar naar de Parel van de Balkan, zoals Albanië wel wordt genoemd!

Voorwaarden
Wij raden u aan om onze voorwaarden goed te lezen.

Wat onze klanten vonden van hun reis…

‘Als de slogan ‘reizen op maat’ ergens op van toepassing is, dan is het wel deze keuze die we bij jou gemaakt hebben, door deze reis te boeken. Het was goed en precies op maat. Daarvoor nogmaals dank!’ (Paul en Linda, augustus 2017)
Lees hier het hele verslag van de reis van Paul en Linda!

 

‘Hilbrand Adema van Albanië | Reizen op maat heeft vanuit zijn kennis van het land een prima rondreis door Albanië voor ons samengesteld en in overleg met ons de bijbehorende hotels uitgezocht. Hij heeft het vertrouwen meer dan waard gemaakt!’ (Marielies, Hanno, Elies en Wiene, Utrecht)

‘We hebben genoten van de natuur, vooral de boottocht over Komani Lake was fenomenaal en ook de rit van Tropoje naar Kukes (N- Albanië) was magnifiek, de gastvrijheid van de lokale bevolking en de typisch Albanese keuken en gebruiken in Kukës. Ook kunnen we concluderen dat je als buitenlander vlot aan de beurt bent in het ziekenhuis van Durrës. Onze jongste zoon was namelijk in de zee in een schelp getrapt en kon direct zijn voet laten hechten.’ (Chris, augustus 2017)

 Elk jaar in juni ga ik een weekje ‘ergens heen’. Na de landkaart bestudeerd te hebben, viel mijn oog op Albanië. Eerst eens even kijken, of ik ook iets kan vinden over iemand, die kennis van het land heeft. Na enig speurwerk kwam ik uit bij Hilbrand Adema van Albanië | Reizen op maat. Zeker dat ‘op maat’ sprak mij aan, want ik houd niet van groepsgedoe. Nadat ik mijn reisschema had aangeboden, kreeg ik een duidelijke offerte van wat mogelijk was. Uiteindelijk heeft Hilbrand alle hotels voor deze reis geselecteerd en geboekt. De informatie, die ik daarna nog ontving, gaf een duidelijke indicatie, dat Hilbrand Albanië goed kent. Praktische tips, waar ik veel aan had. Mijn achtdaagse reis door Albanië met huurauto heeft dan ook geen enkel probleem gegeven. Albanië is een gastvrij land, vriendelijke mensen, en vol van culturele hoogtepunten en ongerepte natuur.’ (Henk, juli 2017)

 

‘Wij hebben na een dagje Tirana een schitterende fietstocht gemaakt vanaf het meer van Ohrid naar Korce, Leskovik, door het dal van de Vjosa naar Gjirokastër en vervolgens naar de kust. Vooral het dal van de Vjosa maakte veel indruk op ons. Alle transfers, het dagelijkse vervoer van onze bagage en de overnachtingen waren uitstekend geregeld door Hilbrand Adema van Albanië | Reizen op maat. Alles klopte met de offerte waardoor we op een heel fijne vakantie terugkijken.’ (Ria en Sjaak, juni 2017)

Lees hier alle ervaringen van onze reizigers >

Naar boven >