Op deze pagina vind je regelmatig nieuws over ons reisaanbod.
Hier vind je het overzicht van de vele mogelijkheden om op reis naar Albanië te gaan. Alle voorstellen kunnen we in overleg naar je eigen behoeften aanpassen.

NIEUW: bezoek de Lura Meren!
Enige tijd geleden is het bergachtige gebied van de Lura Meren verklaard tot Nationaal Park van Albanië. Dat maakt een bezoek nu extra aantrekkelijk. Het gebied, dat zich zo’n 130 autokilometers ten noordoosten van Tirana bevindt, is met zijn 7 geheel verschillende meren van een ongekende schoonheid en een bezoek meer dan waard. Albanië Reizen op maat helpt je met een bezoek aan de Lura Meren! Bekijk hier een fotoserie van de Lura Meren:

 

Een tocht naar de Lura Lakes is op dit moment nog een flinke onderneming. Het provincieplaatsje Rreshen is vanuit Durrës of Tirana snel bereikt, en een verkenning van de regio Mirdita is de moeite waard. Onze gastheer ter plaatse leidt je graag rond en kookt heerlijk voor je. De volgende ochtend ga je met de minibus in een pittige rit van ca 2,5 uur van Rreshen naar Fushe Lure, waar je verblijft in een fijn hotel. Vandaar ga je in ca 2,5 in een 4X4 de bergen in en bezoek je de zeven meren. Je maakt de schitterendste foto’s!
Beneden teruggekeerd geniet je van een heerlijke maaltijd in je hotel en je maakt een wandeling door het nog authentieke dorp.
Wij regelen graag de tocht naar de Lura Lakes voor je! Stuur een mail naar info@albaniereizen.nl of bel +31 (0)6 2184 3943.

© Albanië Reizen op maat