Op deze website vind je alle informatie over ons Albanië-programma. We werken volledig op maat, dus je maakt altijd de reis die jij zelf hebt samengesteld.
Vragen? Maak gebruik van het contactformulier, stuur een e-mail of bel +31 (0)6 2184 3943.

Fietsen in Albanië: een geweldige belevenis!
Nog niet direct gedacht aan fietsen in Albanië? Velen gingen je al voor!

Albanië vakantie reizen op maat‘Wij hebben na een dagje Tirana een schitterende fietstocht gemaakt vanaf het meer van Ohrid naar Korce, Leskovik, door het dal van de Vjosa naar Gjirokaster en vervolgens naar de kust. Vooral het dal van de Vjosa maakte veel indruk.  Alle transfers, het dagelijkse vervoer van onze bagage en de overnachtingen waren geregeld door Albanië | Reizen op maat. Alles klopte waardoor we op een heel fijne vakantie kunnen terugkijken.’ (Ria en Sjaak)

Wij regelen met plezier en geheel in overleg je fietsvakantie in Albanië. We verzorgen zo nodig de huur van de fietsen, maar verzorgen ook het transport van je eigen fietsen. Ook zorgen we voor begeleiding op afstand en het transport van je bagage.

Belangstelling voor een fietstocht door het boeiende Albanië? Maak gebruik van de contactpagina, stuur een e-mail of pak de telefoon: +31 (0)6 2184 3943. Als we online zijn kun je direct met ons chatten of via het envelopje rechtsonder in het beeldscherm een bericht sturen. Uiteraard zijn we ook op Facebook: www.facebook.com/albaniereizenopmaat