Van vrijdag 27 t/m maandag 30 april gaat het Jongemannenkoor Oldenzaal op concertreis naar Albanië. Het Jongemannenkoor (leeftijd 14 -21 jaar) vormt een onderdeel van het  Stadsjongenskoor Oldenzaal  en  staat onder leiding van Mariette Effing. De instrumentale begeleiding is in handen van Dennis Vallenduuk. Er gaan een ouderpaar mee voor de ondersteuning. De concertreis wordt organisatorisch begeleid door Albanië | Reizen op maat.
Iedereen is welkom om mee te gaan met deze bijzondere concertreis!

Poster concert Jongemannenkoor Tirana, zondag 29 april 2018 (pdf)

Hier kunt u zich direct aanmelden voor deze reis. Dit verplicht nog tot niets. U kunt ook aangeven of u uw reis wilt verlengen. Na uw aanmelding nemen we contact met u op voor de organisatie van uw reis.

Albanië vakantie reizen op maat

Goed doel: Jonathan Center Tirana
De concertreis heeft een goed doel: het Jonathan Center in Tirana voor kinderen van het Syndroom van Down en hun ouders. Hier kunt u doneren voor het Jonathan Center.


Ga mee met de jongemannen!

Deze reis kan ook worden gemaakt door iedereen die het Stadsjongenskoor een warm hart toedraagt en een lang weekend Albanië wil ervaren tegen een redelijke prijs. De reissom is inclusief vluchten, transport ter plaatse en accommodaties op basis van LO. Een bedrag van € 125 per persoon komt ten goede aan de reis van de jongemannen.
U kunt deelnemen aan het hieronder beschreven programma, maar het staat u uiteraard ook geheel vrij om uw eigen weg te gaan. Het bijwonen van het eigen concert van de jongemannen, op zondagmiddag 29 april om 15.00 uur in de RK Kathedraal in Tirana, wordt wel zeer op prijs gesteld!

Reissom voor deze reis
Deze reis kunnen wij u aanbieden voor het totaalbedrag van € 695,00 per persoon op basis van LO. Inbegrepen: vluchten Transavia*, transport ter plaatse, accommodaties LO, bijdrage van € 125,00 tbv de concertreis.
*Als u met Austrian wilt vliegen (zie hieronder), dan is de reissom € 825,00.
Meldt u hier aan voor deze reis. Dit verplicht nog tot niets. Na ontvangst van de aanmelding nemen wij contact met u op.

Programma

vrijdag 27 april 2018
Heenvlucht Transavia Schiphol-Tirana (direct), 05.30 – 08.00 uur. Als u dit te vroeg vindt, kunt u ook vliegen met Austrian Airlines, 10.10 – 14.20 uur (terug 30 april: 15.15 – 19.15 uur; meerprijs ca  € 125).
Een transfer brengt u in ca 35 minuten naar het plezierige Hotel Livia midden in het centrum van Tirana. Na de installatie op uw kamer krijgt u, als u dat wilt, een heerlijk ontbijt aangeboden. Aansluitend gaan we onder begeleiding van Hilbrand Adema Tirana verkennen. Wie dat wil, luncht mee met de jongemannen en kan aansluitend (ca 14.00 – 15.00 uur) de repetitie van de jongemannen bijwonen in de RK Kathedraal in Tirana.
Daarna brengen de jongemannen een bezoek aan de Nederlandse Ambassade in Tirana en krijgen aansluitend een workshop in het conservatorium. De avond is vrij voor diner.

Zaterdag 28 april 2018
Na het ontbijt brengen de jongemannen een bezoek aan de moskee op het Skanderbegplein. Aansluitend verzorgen ze een kort optreden in de nabijgelegen kathedraal, waarna ze zich begeven naar het Jonathan Center. Daar worden de resultaten van het benefietconcert overhandigd aan de leiding van het Center en wordt een kort concert gegeven.

Daar vertrekken de jongemannnen per bus naar de noordelijke stad Shkodra (reistijd ca 2 uur). Na de lunch zingen ze in de fraai gerestaureerde RK Kathedraal aldaar. Rond 16.00 uur vindt een ontmoeting plaats met het Rozafa Expression Choir Shkodra, dat onder leiding staat van de Albanese koorspecialist Zef Çoba. Er vinden gezamenlijke repetities plaats, diner en om 19.00 uur volgt een gezamenlijk openbaar concert. Rond 20.30 uur keert het gezelschap terug naar Tirana.

Zondag 29 april 2018
Na het ontbijt brengt de bus om 9.00 uur degenen die dat willen naar Durrës Plazh (=strand). Ook kan het centrum van Durrës worden verkend. Om 12.00 uur gaat de bus terug naar Tirana en na de lunch begeven de jongemannen zich naar de RK Kathedraal om zich voor te bereiden op het concert van 15.00 uur.

Na het concert is het tijd voor ontspanning, diner en uitgaan. Voor de meereizigers die dat willen wordt een culturele avond verzorgd.

Maandag 30 april 2018
Wie de directe Transavia-vlucht heeft (08.50 uur), heeft een tijdige transfer (07.15 uur) naar de luchthaven. Voor wie om 15.15 uur met Austrian terugvliegt naar Amsterdam verzorgen wij uiteraard ook een transfer (om 13.30 uur, vanaf Hotel Livia).

Verlengen van uw reis
Het is mogelijk om uw reis naar Albanië te verlengen. Albanië | Reizen op Maat helpt u graag daarbij.

Hier kunt u zich aanmelden voor deze reis. Dit verplicht nog tot niets. U kunt ook aangeven of u uw reis wilt verlengen. Na uw aanmelding nemen we contact met u op voor de organisatie van uw reis.

Albanië | Reizen op maat
Hilbrand Adema
info@albaniereizenopmaat.nl
+31 (0) 6 2184 3943

Naar boven >
Home >