Coronavirus en reizen naar Albanië
nog steeds geldig op
Landelijk informatienummer coronavirus: 0800 1351

Reisadvies Ministerie van Buitenlandse Zaken
Lees hier het reisadvies Albanië van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Op dit moment geldt code oranje: alleen noodzakelijke reizen. Hoewel er reizigers zijn die dit advies negeren en toch reizen naar landen waarvoor code oranje geldt, kunnen wij op dit moment geen reizen naar Albanië aanbieden. Ook bij code geel zullen toeristische reizen beperkingen kennen. Dit betekent dat wij alleen reizen naar Albanië kunnen aanbieden als code groen geldt. Het is op dit moment nog onzeker wanneer dit laatste het geval zal zijn.

Annuleringsverzekering
Voorzover ons bekend dekt vrijwel geen enkele reisverzekering de annulerings- of omboekingskosten wegens het coronavirus. Wel raden wij u aan om direct contact op te nemen met uw verzekeraar, om te bezien wat er van zijn kant alsnog mogelijk is. Ook gaan wij met u in gesprek over annulering of omboeking. De te volgen lijn van uw verzekeraar is daarbij leidend.

Vragen of opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het bovenstaande, neem u dan contact met ons op: info@albaniereizenopmaat.nl of bel +31 (0)6 2184 3943.

Naar boven >
Home >