Doneren *** JONATHAN CENTER DONATIEPROJECT *** Doneren

Jonathan Center in Tirana voor kinderen met het syndroom van Down en hun ouders:

Ze hebben je nodig – help ze!

Doneer hier direct en koop uw donatiebewijs via Podiumplein (iDEAL en Bancontact / Mister Cash)

Albanië | Reizen op maat ondersteunt de komende jaren het Jonathan Center in Tirana (Albanië), een gespecialiseerde dagopvang voor kinderen met het syndroom van Down en hun ouders. En wij vragen onze klanten om – uiteraard op geheel vrijwillige basis – te doneren aan dit goede doel!

Een donoractie tijdens het International Choir Festival Tirana (29 september t/m 1 oktober 2017), waaraan 2 Nederlandse koren deelnamen, leverde in totaal ruim € 1.100 op. Dit bedrag is inmiddels in ontvangst genomen door het Jonathan Center.

Wat doet het Jonathan Center?
Het centrum heeft tot doel om kinderen met het syndroom van Down een onafhankelijk leven te bieden om, ondersteund door speciale therapieën, te integreren in de Albanese samenleving, met alle bijkomende rechten. Zo hoopt het Center de Albanese samenleving bewust te maken van het potentieel van deze kinderen, de ouders te begeleiden en op die manier maximale ondersteuning te bieden om de ontwikkeling van deze kinderen te bevorderen.

Missie
HetJonathan Center is een non profit organisatie, opgericht in 2011 met als doel kinderen met het syndroom van Down, met autisme en met vergelijkbare behoeften tot ondersteuning te ondersteunen en begeleiden. Tegelijkertijd beoogt het Center de ouders bewust te maken van de mogelijkheden van hun kind.

Management en bestuur
Het Jonathan Center is  een initiatief van de Nederlandse Annette van Gorkum en de Albanese Oreada (Ada) Kita en het wordt geleid door Ada. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door Lorna Qesteri (President), Tamy Doci en Oreada Kita. Het Center wordt ondersteund door een groot aantal vrijwilligers en werkt nauw samen met medische en paramedische specialisten.

Hoe kunt u doneren?
Er zijn verschillende manieren om via Albanië | Reizen op maat te doneren voor het Jonathan Center.

Als u de komende tijd een reis inkoopt bij Albanië | Reizen op maat zullen wij u geheel vrijblijvend vragen een donatie te doen. Het door uzelf vastgestelde bedrag wordt toegevoegd aan de totale reissom en gaat in zijn geheel naar het Jonathan Center. Er blijft dus niets aan de strijkstok hangen.
Mocht u tijdens u vakantiereis het Jonathan Center willen bezoeken, dan regelen we dat graag voor u. U ontmoet dan een aantal aanwezige kinderen en hun ouders en u krijgt een rondleiding. Een bijzondere ervaring!

Ook als u geen gebruik maakt van de diensten van Albanië | Reizen op maat is uw donatie van harte welkom. U kunt uw donatie melden met  dit formulier en het door u vastgestelde bedrag overmaken op de daar vermelde IBAN (zie ook hieronder).
U kunt ook een donatieticket kopen via Podiumplein (iDEAL en Bancontact / Mister Cash).
In alle gevallen krijgt u van ons een bevestiging van ontvangst.

Kinderen, ouders en staf van het Jonathan Center zullen u heel erg dankbaar zijn!

Albanië | Reizen op maat
Hilbrand Adema
info [at] albaniereizenopmaat.nl
0031 (0)6 2184 3943
IBAN NL92 RABO 0120 8332 39 tnv Adema Muziekproducties ovv uw naam en ‘Donatie Jonathan’

Vragen of opmerkingen? Maak dan gebruik van het contactformulier!

Naar boven >
Home >