Albanië is een fantastisch land voor fietsers. Inmiddels stelden we voor een groot aantal fietsers hun gedroomde tocht door Albanië samen!
Vraag hier direct een offerte aan

Albanië vakantie reizen op maatMet name het midden en zuiden van het land zijn zeer geschikt voor fietsvakanties. Geliefde trajecten liggen in het oosten: vanaf het Meer van Ohrid via Korça door het Gramoz Gebergte naar Përmet en van daar door naar Gjirokastër. Van daar fietst u door de bergen naar Saranda en dan over de schitterende kustweg verder naar Himara en Vlora, pittig tot zeer pittig, maar dit is een tocht die voor ervaren fietsers in zo’n 7 dagen te doen is.

Maar andere fietstrajecten door Albanië zijn ook heel goed denkbaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden alles wat nodig is om een fietsvakantie in Albanië tot een succes te maken. Als u met eigen fietsen komt zorgen wij voor het transport van de fietsdozen, uzelf en uiteraard de fietsen zelf. Iedere fietstocht in Albanië begeleiden wij ‘op afstand’: u heeft dus niet voortdurend ons transport in beeld als u aan het fietsen bent, maar wij zijn wel altijd in de buurt. Er zijn grote delen in uw fietstocht waar u niemand tegenkomt en onze begeleiding geeft daarbij het nodige veilige gevoel. Want stel, er gebeurt iets – en dat kan van alles zijn onderweg – dan zijn wij snel bij u!

Huurfietsen
Als u niet met uw eigen fiets(en) naar Albanië komt zorgen wij in overleg met u voor de fietsen op uw maat. Daarvoor werken we samen met enkele uitstekende en betrouwbare partners in Tirana. Als u dat wilt kunt u ook uw eigen zadel meenemen; uiteraard hebben we dan opgave nodig van de passende diameters. Onze partner in Tirana monteert dan voor vertrek uw eigen zadel(s) op uw huurfiets(en). En wij zorgen voor de rest!

Fietstraject in overleg
Het traject van uw Albanese fietstocht stellen we geheel in overleg met u samen, uiteraard rekening houdend met uw fysieke mogelijkheden en specifieke wensen. Uiteraard zijn combinaties met wandel- en autotochten mogelijk, alles steeds in overleg en zoveel mogelijk naar uw eigen wens.

Belangstelling voor een fietstocht in Albanië? Stuur een  e-mail aan contact [at] albaniereizenopmaat.nl of bel +31 (0)6 2184 3943.

Naar boven >

Naar Reisinformatie >

Home >