Albanië | Reizen op maat

vlagengeland
ontvang onze nieuwsbrief!

‘Dit maak je alleen mee als je in gezelschap bent van iemand die de weg kent, de bijzondere plekjes weet en die maatwerk kan leveren voor bezoekers uit Nederland!’

Hieronder vind je voorbeelden van reizen naar Albanië. Omdat we volledig op maat werken, kunnen we al deze voorstellen in overleg aanpassen.

albaniereizenopmaat

Combireizen Albanië – Montenegro – Macedonië – Kosovo – Griekenland – Italië
Albanië staat centraal in ons aanbod en dat blijft ook zo. Maar voor het samenstellen van een combireis van Albanië en Montenegro, Macedonië, Kosovo, Griekenland of Italië staan wij ook voor je klaar!


AdemaVia foto 3 pagina 0.1.3 Lini, uitzicht op het Meer van Ohrid

Jouw persoonlijke reiswensen staan voorop!
We gaan helemaal uit van jouw persoonlijke reiswensen, of je nu met 2, 4 of 10 personen reist. Op deze website vind je voorbeelden van reizen, die we geheel naar wens kunnen aanpassen. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten en stellen in overleg je droomreis samen. Heb je vragen of wil je direct een reis boeken?
Bel +31 (0)6 2184 3943 of maak gebruik van het contactformulier.

Albanië vakantie reizen op maatFly-drive Albanië, 14 dagen
Prijs: vanaf € 900 p.p. op basis van LO, exclusief autohuur. Kijk hier naar het voorbeeld van een dagprogramma van deze reis. Deze reis kunnen wij verlengen of op een andere manier geheel naar je eigen wens voor een autovakantie Albanië invullen. Uiteraard regelen we ook je vluchten naar Albanië en naar huis!

Bel +31 (0)6 2184 3943 of  maak gebruik van het contactformulier als je vragen hebt over deze reis.

Cultuurreis Albanië, 8 dagen (groepsrondreis)
Tijdens deze bijzondere rondreis voor groepen  maak je kennis met de culturele hoogtepunten in Albanië. Een schitterende reis voor de liefhebbers! Prijs € 1.199 per persoon bij 6 reizigers. Kijk hier voor de beschrijving van deze groepsreis. Er zijn geen vaste vertrekdata; de reizigers voor deze reis draag je zelf aan. Bel +31 (0)6 2184 3943 of maak gebruik van het contactformulier als je vragen hebt over deze reis.

NIEUW: bezoek de Lura Meren!
Enige tijd geleden is het bergachtige gebied van de Lura Meren verklaard tot Nationaal Park van Albanië. Dat maakt een bezoek nu extra aantrekkelijk. Het gebied, dat zich zo’n 130 autokilometers ten noordoosten van Tirana bevindt, is met zijn 7 geheel verschillende meren van een ongekende schoonheid en een bezoek meer dan waard. Albanië Reizen op maat helpt je met een bezoek aan de Lura Meren! Bekijk hier een fotoserie van de Lura Meren:

© Albanië Reizen op maat

Strandvakantie Albanië
Een strandvakantie in Albanië lijkt je nog geen voor de hand liggende bestemming? Duizenden toeristen gingen je al voor! Er zijn tal van mooie plekken aan de ca 300 kilometer lange kust en Albanië | Reizen op Maat helpt je bij het samenstellen van je gedroomde strandvakantie in dit prachtige land! En uiteraard kun je een weekje strand prima combineren met een verkenning van Albanië.
Prijzen € 750 per persoon op basis van 8 dagen LO. Bel +31 (0)6 2184 3943 of maak gebruik van het contactformulier als je vragen hebt over deze reis.

Heb je al een idee voor je reis?
Je reis naar Albanië geheel op maat? Die stellen wij graag voor je samen!
Heb je je geheel eigen ideeën over je reis of heb je al een bepaalde bestemming op het oog? Wij helpen je met het samenstellen van je reis! Maak gebruik van het contactformulier of bel +31 (0)6 2184 3943 als je je plan voor je reis aan ons wilt voorleggen.

Reisadvies
Reisadvies Albanië? Al jaren zonder meer positief. Ga dus dit jaar naar de Parel van de Balkan, zoals Albanië wel wordt genoemd!

Voorwaarden
Wij raden u aan om onze voorwaarden goed te lezen.

Wat vinden onze klanten?
Lees hier alle ervaringen van onze reizigers >

Naar boven >