Skip to main content

Rondreis met ons gezin

Gepubliceerd: 15 maart 2024

‘Met onze koffers vol verwachtingen vertrokken we in juli richting Albanië voor een rondreis met ons gezin. Na 2 dagen kwam ik echter ongelukkig ten val en brak daarbij mijn scheenbeen. Ik werd verzorgd in een plaatselijke verpleegpost en daarna per ambulance overgebracht naar het Spitali Amerikan in Tirana. Aangezien het een vrij complexe breuk betrof was het geen optie om terug naar huis te vliegen, maar diende ik eerst aldaar geopereerd te worden. De zorgen die ik in het ziekenhuis kreeg waren optimaal : Engelstalige dokters, vriendelijk personeel, hygiënische en ruime kamer. Na vijf dagen ziekenhuisverblijf werd alles in gereedheid gebracht voor onze repatriëring naar België wat ook zonder problemen verlopen is, zowel voor mij als mijn gezin . Bij aankomst ben ik onmiddellijk voor een check-up naar een ziekenhuis gebracht, waar vastgesteld werd dat alles prima uitgevoerd was in Tirana. Wat alvast een hele opluchting was. Na meer dan een jaar ben ik bijna terug in topvorm. Ook zeker een dankwoordje voor Hilbrand Adema van Albanië Reizen op maat die ons enorm geholpen heeft, ter plaatse en ook nog terug thuis, om alles prima te doen verlopen en op wie we steeds konden rekenen. En wij gaan zeker de geplande reis zo spoedig mogelijk nog eens overdoen!’ (2019)