RONDREIZEN IN ALBANIË
Stuur een bericht aan contact [at] albaniereizenopmaat.nl of bel +31 (0)6 2184 3943

Op deze pagina bieden we een scala aan mogelijkheden voor rondreizen in Albanië vanaf één persoon. Wij kunnen iedere rondreis op maat voor u verzorgen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

Georganiseerde groepsreis
In tegenstelling tot veel reisbureaus met Albanië in het pakket hebben wij geen vast georganiseerde groepsreizen (wij gaan uit van minimaal 5 personen) met vaste data. Wel krijgen wij regelmatig verzoeken voor het organiseren van groepsreizen naar Albanië; afhankelijk van het aantal aangeboden reizigers verzorgen wij groepsreizen op maat.

Heeft u een wens voor een groepsreis van 5 personen of meer, laat ons dat weten, dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Individuele rondreis | openbaar vervoer
Hoewel de auto erg populair blijft als vervoermiddel voor een individuele rondreis in Albanië, is dat beslist niet de enige mogelijkheid om het land te verkennen. Veel van onze klanten reizen – mede aangevuurd door ons eigen enthousiasme hiervoor! – met openbaar vervoer door Albanië en dat is erg goed mogelijk en voor velen zeer aantrekkelijk. U zit letterlijk tussen de Albanezen en heeft daardoor – al is het met handen en voeten door de taalbarrière – een intenser contact met de bevolking dan wanneer u met de auto reist. Wij kennen alle routes, aansluitingen én knelpunten en zorgen ervoor dat u met bus of taxi op uw bestemming komt.
Wilt u met openbaar vervoer Albanië verkennen maar wél weten waar u ’s avonds slaapt? Neem dan contact met ons op!
Samenstelling reis in onderling overleg | Reissom op basis van offerte

null
Tirana, nieuwe markt

Individuele rondreis | autohuur
Dit is nog steeds een heel goede en effectieve manier om grote delen van Albanië te verkennen. Een nadeel van een autorondreis is dat u minder contact heeft met de bevolking; het grote voordeel blijft dat u kunt stoppen waar u wilt om datgene te bekijken dat uw belangstelling heeft. U moet er wel rekening mee houden dat, ook met een solide auto, in Albanië niet zonder meer alle trajecten gereden kunnen worden. Voor sommige wegdelen is zelfs een 4X4 aan de pittige kant. Wij weten hier alles van en helpen u uiteraard om in dit opzicht de verstandigste keuzes te maken.

Prijs: vanaf ca € 900 p.p. op basis van LO, exclusief autohuur*.
Deze reis kunnen wij verlengen of op een andere manier geheel naar uw eigen wens voor een autovakantie Albanië invullen. Uiteraard regelen we ook uw vluchten naar Albanië en naar huis!
Het weergegeven voorbeeld (zie hieronder) voor een 14-daagse fly-drive reis Albanië is ook letterlijk een voorbeeld; we kunnen in goed overleg met u alle aanpassingen doorvoeren.
*Kosten autohuur is afhankelijk van het gewenste merk; u moet voor een stevige middenklasser (bijvoorbeeld Skoda Yeti) uitgaan van ca € 80 per dag inclusief verzekeringen en afkoop eigen risico.
Voorbeeld fly-drive Albanië 14 dagen (PDF)


Cultuurreis Albanië, 8 dagen (voorbeeld)

Tijdens deze rondreis voor groepen  maak je kennis met de culturele hoogtepunten in Albanië. Een schitterende reis voor de liefhebbers! Prijs € 1.199 per persoon bij 5 reizigers. Er zijn geen vaste vertrekdata; de reizigers voor deze reis draag je zelf aan. De invulling van deze reis is volledig op maat.
Stuur een e-mail aan contact [at] albaniereizenopmaat.nl of bel +31 (0)6 2184 3943 als je vragen hebt over deze reis.
Voorbeeld cultuurreis (PDF)

Met de camper door Albanië
Inmiddels is het heel goed mogelijk om met de camper door Albanië te reizen. Er zijn ook voldoende campings in het land, zeker langs de kust. Dit is een goede bron van informatie voor campings in Albanië.

Bel +31 (0)6 2184 3943 of  stuur een e-mail aan contact [at] albaniereizenopmaat.nl.

Naar boven >

Home >