Hilbrand Adema (*1955) komt sinds 2004 in Albanië. Hij stelde voor zijn klanten in die jaren vele reizen samen. Hij kent alle mooie en bijzondere plekken en helpt u persoonlijk bij het samenstellen van uw reis naar dit boeiende land!

 

 Albanië vakantie reizen op maatToenemende belangstelling voor Albanië!
De belangstelling voor dit boeiende land met zijn heerlijke rivièra, historische steden en hartelijke bevolking begint snel toe te nemen. Albanië is booming en Albanië | Reizen op maat volgt die ontwikkelingen uiteraard op de voet! (foto: ferry over het Meer van Komani, N-Albanië)

Voor(oor)delen…
Over Albanië bestaat een groot aantal vooroordelen. De meeste daarvan zijn gebaseerd op beeldvorming over het land van meer dan 15 jaar geleden.
Maar dit zijn de feiten:

  • Reizen is veilig, maar gezien de hier en daar slechte verlichting en onverwachte weggebruikers is bij reizen in het donker uiterste voorzichtigheid geboden.
  • De meeste doorgaande wegen zijn redelijk tot zeer goed en aan minder begaanbare trajecten wordt hard gewerkt. Dit kan soms oponthoud geven.
  • De Albanezen zijn heel vriendelijk, gastvrij, humorvol en behulpzaam.
  • Criminaliteit komt zoals overal ook in Albanië voor, maar daar merk je als toerist niets van. Uiteraard moet je ook in Albanië op je spullen letten.
  • Je hebt een bijzondere, voordelige en onvergetelijke vakantie.

Stuur een e-mail aan contact [at] albaniereizenopmaat.nl of bel +31 (0)6 2184 3943.
Kijk hier als je meer over Albanië wilt weten.
Volg ons op facebook: www.facebook.com/albaniereizenopmaat

naar boven >
Home >